MINDER STEEN IS MEER GENIETEN

Campagne die aansluit op wat groen met jou doet.

Veel communicatie over vergroeningsinitiatieven redeneert vanuit het maatschappelijke probleem: vergroening is nodig voor de klimaatadaptatie en/of biodiversiteit. En bereikt daarmee vooral de maatschappelijk geïnvolveerde burger, of de burger die toch al groene vingers heeft. Terwijl vergroening iedereen zou moeten aanspreken, toch?

Dus pakken wij het anders aan in de campagne die wij voor u hebben ontwikkeld. Want wat doet groen nu precies voor jou? Je wordt er simpelweg gelukkiger en gezonder van: minder steen is meer genieten. En dat is niet alleen voor alle burgers relevant, het is ook een leuke, positieve boodschap. Dat je – by the way – bijdraagt aan een betere leefomgeving, is dan alleen maar mooi meegenomen.

Onderstaand een aantal schetsen van de campagne die hiervoor bij voldoende belangstelling uitgewerkt gaat worden.

SCHRIJF NU IN VOOR HET VOORJAAR 2021

Ons aanbod
Vergroen je Leven_Campagne_Flyers

FLYERS

Handige flyer die de aandacht vestigt op het Tegeltje Groen. Zowel op verkoop-/afgiftepunten te gebruiken als huis-aan-huis te verspreiden.

Vergroen je Leven_Campagne_Posters

POSTERS

Beschikbaar op klein formaat (A2 of A3) om indoor te gebruiken, bijv. op het gemeentehuis of verkoop-/afgiftepunt, maar ook als abri of billboard inzetbaar om de campagne extra kracht bij te zetten.

Vergroen je Leven_Campagne_Social Media

SOCIAL MEDIA

Kant-en-klare posts die u kunt inzetten in uw eigen social media, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Te combineren met een leuke actie.

Vergroen je Leven_Campagne_Instore

INSTORE PAKKET

O.a. een banier en tafeldisplay om op de verkoop-/afgiftepunten de aandacht te vestigen op het Tegeltje Groen.

Vergroen je Leven_Campagne_Flyers

ADVERTENTIE

Kant-en-klare advertentie die in de lokale media geplaatst kan worden. De advertentie kan voorzien worden van uw logo.

Vergroen je leven_Televisie

TELEVISIE

Ons Tegeltje Groen of Campagne combineren met een groot lokaal vergroeningsproject? Of uw vergroeningsinitiatief exposure geven op de nationale televisie? Wij brengen u dan graag in verbinding met onze partner Stokvis Content, producent van o.a. De Grote Tuinverbouwing.

RADIO

Radiospot die lokaal uitgezonden kan worden met een eigen tag-on waarin de lokale actie onder de aandacht komt.