KANT-EN-KLARE OPLOSSING

Het Tegeltje Groen is een kant-en-klare oplossing voor ‘tegel eruit, groen erin’.

In elk Tegeltje Groen zitten 3 vaste planten die 1 tot 3 terrastegels kunnen vervangen. Het Tegeltje is in vijf thema’s beschikbaar. Per Tegeltje komen voor de gemeenten op 15 euro excl. BTW en excl. transportkosten. De Tegeltjes Groen zijn per 40 stuks te bestellen en worden kant en klaar afgeleverd. Ook is het mogelijk dat u als gemeente het Tegeltje Groen online (al dan niet met korting) rechtstreeks aan kan bieden aan de consument inclusief thuislevering. (prijs excl. verzendkosten) Coronaproof en lekker makkelijk! Kijk ook even op onze website voor de consument www.vergroenjeleven.nl.


LEUK IN ELK SEIZOEN

Het voorjaar is natuurlijk een heel goed moment voor een ‘tegel eruit, plant erin’ actie. Maar doordat wij het plantenaanbod kunnen afstemmen op het seizoen, kunnen we een jaarrond aanbod verzorgen. Daardoor kunt u ook na het voorjaar aan de slag met vergroening.

AANSPREKENDE VERPAKKING

Het oog wil ook wat. Door voor een visueel aantrekkelijke verpakking te kiezen die ook nog eens makkelijk te dragen is, maken we het Tegeltje Groen extra aantrekkelijk. En daarmee is het ook een heel geschikt welkomstgeschenk bij de oplevering van een nieuwe wijk of van gerenoveerde woningen.

STORYTELLING FOLDER

Op elke verpakking zit een leuk foldertje met duidelijke tips en instructies, maar ook met uitleg waarom minder steen meer genieten is. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de samenleving. Zo geven we het Tegeltje Groen nog een extra lading mee.

VOLLEDIGE ONTZORGING

‘Tegel eruit, groen erin’ is waarschijnlijk niet uw core-business. Het organiseren van een dergelijke actie, met alles wat daarom heen zit (handling, logistiek, distributie, communicatie, etc.), kost dan ook veel effort. Wij nemen dat graag van u over. Het is namelijk wel ónze core-business. En we doen het graag!

PASSEND BIJ ANDERE GROEN INITIATIEVEN

U heeft wellicht al bepaalde groeninitiatieven ontwikkeld of op de plank liggen. Het Tegeltje Groen is vrijwel altijd zo in te zetten, dat het uw eigen initiatieven ondersteunt. Ook als u een thema heeft gekozen, zoals bijv. klimaatadaptatie of biodiversiteit. Zowel in de plantkeuze als in de storytelling folder kunnen we hier een passende aansluiting op maken. We gaan graag met u in overleg.

WAT GROEN MET JE DOET

Sleep met het pijltje naar links of rechts

Sleep met het pijltje naar links of rechts

IMPRESSIE TEGELTJE GROEN